iTell AB
0200-210 230

iTell-gruppen

  • iCell AB - Miljövänlig isolering

    iCell AB - Miljövänlig isolering

    www.icell.se

    Vår moderna produktionsanläggning på 6 000 kvm finns i Älvdalen i hjärtat av Dalarna. Slutprodukterna tillverkas av osålda returtidningar som en gång i tiden varit träd i våra svenska skogar. iCells cellulosaisolering passar lika bra till både nybyggnation och tilläggsisolering av husets klimatskal. iCell Lösull installeras helt utan skarvar. Hus som kan andas ger ett sundare och friskare inomhusklimat samt förebygger fuktskador på köpet. Tack vare cellulosaisoleringens hygroskopiska egenskaper har den en unik förmåga att reglera fuktbalansen, detta innebär möjligheten att kunna bygga diffusionsöppet.

    Vi har sedan 2011 utvecklat en miljövänlig isoleringsskiva för byggnadsbranschen, och nu är iCell Skiva redo för marknaden. iCell Skiva är lätt att hantera, dammar minimalt och inte minst suverän ur arbetsmiljösynpunkt, inget kli, klåda eller andra irritationer – helt enkelt en fröjd för installatören.  

Mer om iTell

Kontakta oss

eller ring 0200-210 230
Kvalitet / SLA

Hela vår verksamhet präglas av ett långt drivet kvalitetstänkande. Kvalitetssäkringen är en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från kunder, myndigheter och organisationer. 
Läs mer...

iTell-gruppen iTell logo iCell logo stödjer Supports följ oss på iTell på Facebook