iTell AB
0200-210 230

Om iTell - Din Telefoniresurs

iTell har varit verksamma sedan 2002 och är ett väletablerat företag i Telecombranschen. Vi är specialiserade på inkommande telefonsamtal och tillhandahåller allt från enkla svarstjänster till heltäckande kundtjänstuppdrag.

Vi servar dagligen ca 800 olika företag med olika typer av telefonitjänster. Varje uppdrag hanteras av sitt team som är kunnig inom branschområdet och därtill en ansvarig telefonist som kontakten med företaget sker med. Personalen är lokaliserad i Sandviken och Marbella, vi arbetar från trevliga och ergonomiska lokaler. Ledningskontoret finns i Kista, Stockholm.

Växande konkurrens inom alla branscher gör det viktigare än någonsin att vårda sina kundrelationer. Kunderna letar sig snabbt vidare till nästa företag om man inte får svar eller om man möts av oändliga telefonköer och knappval. Våra svarstjänster gör det möjligt att fokusera på kärnverksamheten, minska kostnaderna samt även garantera att kunderna alltid får ett svar när de ringer. Kontakta oss för en diskussion kring just ditt företags behov.

Mer om iTell

Kontakta oss

eller ring 0200-210 230
Kvalitet / SLA

Hela vår verksamhet präglas av ett långt drivet kvalitetstänkande. Kvalitetssäkringen är en självklar förutsättning för att kunna leva upp till krav och förväntningar från kunder, myndigheter och organisationer. 
Läs mer...

iTell-gruppen iTell logo iCell logo stödjer Supports följ oss på iTell på Facebook